Motobet

Παρακολουθούμε-Αναλύουμε-Ποντάρουμε

Ακτιβιστές για την Οδική Ασφάλεια.Διαγωνισμός!

«Η οδική ασφάλεια» δεν είναι απλά μια έννοια. Έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή.
Δεδομένου ότι οι δεσμεύσεις,νόμοι,διατάξεις,κ.α. που υπογράφονται από τους ενδιαφερόμενους φορείς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε εθνικό επίπεδο, η συμμετοχή σας στην οδική ασφάλεια είναι επίσης πολύτιμη.
Στείλτε  τα παραδείγματα καλών και κακών «πρακτικών» για την οδική ασφάλεια από την οδό, την πόλη, τη χώρα που ζείτε  και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε στο Summer Contest 2010 σελίδα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε μια μικρή ιστορία ή να καταγράψετε με μια  εικόνα για την οδική ασφάλεια (βίντεο ή φωτογραφία, προσθέτοντας ένα επεξηγηματικό κείμενο) και στείλτε το σε εμάς.
Με αυτό, έχετε ήδη εγγραφεί στην ERSC Καλοκαίρι Contest 2010.
Πώς να συμμετάσχετε
Λήψη φωτογραφιών (μέγιστο 5), εγγραφή βίντεο με θέμα την οδική ασφάλεια (θετική ή αρνητική) Ή να γράψουν μια σύντομη ιστορία για μια κατάσταση για την οδική ασφάλεια που έχετε δει.
2. Στείλτε το  με e-mail στο editor.charter @ paueducation.com. Το μήνυμα πρέπει να περιέχει «Summer Contest 2010» στον τίτλο.
3.Προσθέστε μια εξήγηση για τις εικόνες και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του συγγραφέα (e-mail, αριθμό τηλεφώνου, ονοματεπώνυμο, πόλη, χώρα).
4. Πρέπει να έχετε τα πνευματικά δικαιώματα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο  και για τα υποβαλλόμενα κείμενα. Οι εικόνες θα πρέπει να είναι σε μορφή JPG, JPEG, PNG ή GIF.  Αν έχετε βίντεο που έχετε φορτώσει σε άλλες υπηρεσίες όπως , Dailymotion, Google, το YouTube στείλτε μόνο το σύνδεσμο.
5.Πείτε το στους φίλους σας να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό ERSC Καλοκαίρι 2010.
6.Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής: 3 Οκτωβρίου 2010.
Οι κανόνες και οι κανονισμοί
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ο διοργανωτής του Ευρωπαϊκού Χάρτη Οδικής Ασφάλειας Summer Contest 2010, ανοικτή σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες και κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιγράφει εν συντομία τις πρακτικές οδικής ασφάλειας ακολουθώντας τις παρακάτω  κατευθυντήριες γραμμές:
– Σύντομη ιστορία: Maxim 200 λέξεις, σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
– Φωτογραφία: Μέγιστη 5 εικόνες σε μια γκαλερί στο JPG, JPEG, PNG ή GIF. Το αρχείο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 MB και θα πρέπει να είναι μεγαλύτερες από 70×70 pixels
– Video: Η μορφή αρχείου πρέπει να είναι μια σύνδεση URL ή μια embaded σύνδεση (με το βίντεο φορτώθηκε Dailymotion, Google, YouTube)?
– Τα επεξηγηματικά κείμενα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τα ονόματά τους σωστά και τα στοιχεία επικοινωνίας (e-mail είναι πολύ σημαντικό)
– Ισχυρισμοί θα γίνονται δεκτές από τις 14 Ιουνίου 2010 και 3 Οκτ 2010.
* Την προστασία των δεδομένων.Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν  προκειμένου να ενημερώσει τους συμμετέχοντες των προσεχών ευρωπαϊκών εκδηλώσεων Χάρτη Οδικής Ασφάλειας.
Τα βραβεία
5 Σαββατοκύριακα  για δύο άτομα (κατά την επιλογή τους), σε μία από τις παρακάτω ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (υπέγραψαν την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας):
– Βρυξέλλες (Βέλγιο)
– Κοπεγχάγη (Δανία)
– Δουβλίνο (Ιρλανδία)
– Μαδρίτη (Ισπανία)
– Wien (Αυστρία)
Μια κριτική επιτροπή  θα επιλέξει 5 νικητές πριν από το τέλος του Οκτωβρίου 2010:

5 πιο πρωτότυπα τα υποβαλλόμενα στοιχεία θα βραβευθούν με ένα από τα 5 βραβεία?
Η κριτική επιτροπή θα βασίσει την απόφασή της σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: την πρωτοτυπία, τη συνέπεια με τα θέματα της οδικής ασφάλειας, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα?

* Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι αμετάκλητη και δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση?
*  Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μετρητά είναι διαθέσιμο για τα βραβεία.

22 Αυγούστου, 2010 - Posted by | Δελτία τύπου, Οδική Ασφάλεια, Τα νέα |

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: