Motobet

Παρακολουθούμε-Αναλύουμε-Ποντάρουμε

Δευτέρα σήμερα.

Δευτέρα σήμερα με ένα τριήμερο να είναι πλέον παρελθόν .

Τριήμερο φουλ αγωνιστικής δράσης με MotoGP από Ιαπωνία /Μοντέγκι και φόρμουλα ένα από Κορέα.

Το τι έγινε εκεί δεν είναι μυστικό. Ένα κλικ γύρω γύρω στο διαδίκτυο και έχεις τα νέα άμεσα.

Εκείνο όμως που σημειώνω ήταν τα δύο αυτά γεγονότα  είχαν σχεδόν ταυτόχρονη τηλεοπτική κάλυψη όχι από την ημεδαπήν τηλεοπτική σκηνή ,αυτή η ,πως την λένε, που πληρώνεις και βλέπεις  που ποσώς με ενδιαφέρει αλλά  όταν λέμε τηλεοπτική μετάδοση οι «έξω» το ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι χρόνια τώρα.

Από το Μοντέγκι γέμισα ένα κουβά στην κατηγορία Μοτο3 διότι  πάλι έγινε της κακομοίρας εκεί και μάλιστα ο Κορτέζε  την «έπαθε» από τον ομόσταυλό του Κεντ που πήρε σβάρνα και τον Βινάλες και τέλος πάντων όποιον βρήκε μπροστά του παίρνοντας την σημαία. Τώρα δεν ξέρω αν ο Κορτέζε του έριξε και καμιά σφαλιάρα αλλά σίγουρα καντήλια άκουσε.

Στην Μοτο2 ,άλλο και τούτο πάλι. Μαρκέζ να μένεις τελευταίος λόγω προβλήματος στην εκκίνηση και από κει και μετά να περνάει τους πάντες μέχρι και το Εσπαργκαρό και να τσιμπάει σημαία, ε! δεν είναι …κάτι! Στοιχηματικά τίποτε εδώ οπότε πάμε και στην  επόμενη κατηγορία την «μεγάλη» .όπου παράσταση για δύο ξεκίνησε ένας ο πρωταγωνιστής , Πεντρόζα.

Εδώ η απόδοση στους πρώτους γύρους εκτοξεύτηκε στο ζωντανό μέχρι το 2.40 αλλά μέχρι να δεις αν το «είχε» πάει πέταξε το πουλάκι.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε όλο το τριήμερο  η απόδοση του Crutchlow,πολύ καλός ζήταγε το βάθρο αλλά έμεινε

Girls, Japanese MotoGP 2012..ε! τώρα…

από βενζίνη!! Καλό ε! κάτι μου θυμίζει αυτό.

Από την Κορέα , φόρμουλα ένα  η κλασική ,τώρα εκείνο που έχει σημασία για εμέ ήταν η διαφορά χρόνου 1ου / 2ου στο 0.074 οπότε στόνος επετεύχθη.

Από κει και πέρα δεν άξιζε τίποτε άλλο διότι ο Φέττελ όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι ήταν το φαβορί αλλά πήρε και τα εσώβρακα όλων , εκτός του Βέμπερ στον αγώνα θα πάρει και το πρωτάθλημα, ωραίος!

Ολίγον από Βρετανικό πρωτάθλημα Σούπερμπάϊκς έτσι για να είμαστε στον χώρο , αλλά θα αναφερθώ κάποια άλλη φορά για αυτό.

Εντυπωσιακό γεγονός όμως που κατά την γνώμη μου επισκίασε όλα τα άλλα ήταν η ελεύθερη πτώση του Αυστριακού Φέλιξ  Μπαουμγκάρτνερ όχι από τα 36000 μέτρα αλλά από τα 39000 και κάτι ψηλά με επιτυχία σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Όπως είπε και ο ίδιος εκεί επάνω , εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι τα ρεκόρ αλλά πώς θα γυρίσεις ζωντανός στην γη και γύρισε.

Εντυπωσιακή τηλεοπτική κάλυψη α σε ζωντανή μετάδοση μέσω you tube  που κράτησε περίπου τρείς ώρες συνολικά με πάνω από οκτώ εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν το δρώμενο.

Βεβαίως εδώ εις την ημεδαπήν δεν είχαν πάρει χαμπάρι σχεδόν κανείς , μόνο   η ιστοσελίδα dailytech.gr είχε ασχοληθεί μέρες τώρα διότι υπήρχαν και οι αναβολές .

Μετά όλοι οι άλλοι ξύπνησαν και σωστά.

Αυτά τα ολίγα και εις το επανιδείν.

 

15 Οκτωβρίου, 2012 - Posted by | Στιγμές | , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: